A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Обговорення реалізації молодіжної політики та здійснення молодіжної роботи у квітні-травні 2019 року

Дата: 05.04.2019 08:03
Кількість переглядів: 286

04 березня 2019 року  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено засідання молодіжної громадської ради  при Яготинській районній державній адміністрації. В роботі засідання прийняли  участь 23 лідерів учнівського та студентського самоврядування Яготинської ЗОШ №1, Яготинського НВК «ЗОШ I-III ст.№2», Яготинського НВК «ЗОШ I-III ст.№3»,  ДПТНЗ «Яготинський ЦПТО», КВНЗ КОР  «Чорнобильський медичний коледж»  та представники активної молоді району.

Розпочала роботу голова молодіжної громадської ради Яготинщини Андрієш Лідія Федорівна та представник відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Наталія Анатоліївна,  які зорієнтували лідерів щодо  реалізації молодіжної політики та здійснення молодіжної роботи на рівні району у 2019 році.

Розглянуто питання:

  • Обговорення реалізації молодіжної політики та здійснення молодіжної роботи на рівні району у  травні 2019 року.
  • Рівень участі та залучення молоді до впровадження місцевих програм підтримки та розвитку молоді.
  • Делегування  представника до складу  Київської обласної молодіжної ради (підготовка документів для формування складу КМОР).
  • Про обрання  нового складу молодіжної ради на 2019-2020 н.р.

На заході був присутній начальник відділу освіти, молоді та спорту Юхта Юрій  Васильович,  який висловив підтримку щодо всіх ініціатив учнівської молоді та подальшої співпраці у розвитку молодіжної політики Яготинщини, закликаючи учнів та студентів до активності, рішучості та позитивному сприйнятті життєвих викликів.

Визначена під час засідання ініціативна група з підготовки організаційних питань та зміни нового складу консультативно-дорадчого, громадського органу з питань молодіжної політики попрацювали із делегатами Яготинської молодіжної ради до КМОР, спланували перспективу розвитку молодіжної ради. Активно обговорювали нові ідеї діяльності ради. Відкритим лишилося питання  домовленості про співпрацю із районами, які мають  досвід структурованої діяльності молодіжної ради. 



« повернутися

Вхід для адміністратора