A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Майстер-клас колег

Дата: 10.01.2019 07:56
Кількість переглядів: 287

Сьогодні відбувся майстер-клас "Я роблю це так", який проводили колеги - вчителі математики Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1: Пророченко Наталія Анатоліївна, Самсоненко Андрій Ігорович, Матвійок Лариса Володимирівна. Молодість + досвід + бажання + відкритість до змін - це складові успіху проведеного заходу. 

Розпочала  заняття методист відділу освіти - Ганжа Світлана Іванівна, яка окреслила актуальні питання нашої роботи, і передала естафету головним учасникам.

Наталія Анатоліївна поділилася досвідом використання презентацій, мультимедійних посібників, їх доцільність. Андрій Ігорович розкрив таємниці використання існуючих програм з математики для розв'язування задач різного рівня та тренування обчислювальних навиків. Лариса Володимирівна ознайомила присутніх із створенням тестів в програмі Excel та Power Point. Від імені всіх учасників майстер-класу, дякую організаторам за цікавий і змістовний захід, обмін досвідом! А всім - творчого натхнення, креативу, позитиву від нашої роботи!!!  Світлини....

Математична скринька блог вчителя математики Яготинського НВК № 3 Лисенко О. Є.



« повернутися

Вхід для адміністратора