A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Простір для професійного зростання

Дата: 23.12.2019 12:19
Кількість переглядів: 187

Кожен вчитель має стежити за безліччю інновацій та змін у сучасній українській освіті, отримати потужний заряд найактуальнішої інформації та практичного досвіду.  

Саме тому з 7 по 21 грудня 2019 року на базі Яготинського НВК № 2 районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту організовано і проведено  підготовку вчителів майбутніх перших класів до роботи в Новій українській школі.

Тренер Рогульчик С.П. провела майстер - класи з організації інтегрованого навчання, як фактору розвитку освітніх систем, як процесу і результату взаємодії структурних елементів освіти, що забезпечує цілісність знань. Педагоги взяли участь у тренінгах з питань розвитку критичного мислення, планування тематичного навчання, де мали змогу опрацювати і використати методи, способи діяльності, активно висловити думку про ключові компоненти формули нової школи, наскрізний процес навчання і виховання, що формує цінності. Зацікавила присутніх робота щодо створення лепбука, інтелект-карти.

В практичній діяльності вчителі удосконалювали вміння у проведенні ранкових зустрічей, які сприяють створенню позитивної атмосфери в учнівському колективі на весь навчальний день.



« повернутися

Вхід для адміністратора