A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

«Музичний калейдоскоп» дошкільнят

Дата: 30.11.2018 08:49
Кількість переглядів: 232

29 листопада 2018 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено районний конкурс танців та пісень «Музичний калейдоскоп» вихованців закладів дошкільної освіти. В заході прийняли участь 68 дошкільнят, які артистично та завзято виконали дитячі пісні та таночки.

Веселий настрій конкурсу підтримували козак Василь та дівчина Наталка, які завітали в гості до малечі.

Зворушливо розпочали концертну програму господарі , вихованці ДНЗ №2 «Дюймовочка», піснею «Добрий ранок, матусю-Україно!». Патріотичну тематику підхопили юні громадяни з ДНЗ№5 «Берізка», виконавши танок з рушниками, та з ДНЗ№1 «Зіронька»-піснею «Про калину».

В останні дні осені, хоч на за вікном уже зимова погода, діти з ДНЗ№3 «Ромашка», ДНЗ№5 Берізка», ДНЗ№6 «Волошка», Двірківщинського та Супоївського «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ(ясла-садок)», ще раз на прощання пригадали красу і чарівність цієї пори року. Граційність осінніх листочків продемонстрували юні артистки з ДНЗ№2 «Дюймовочка».

Осіннім вальсом вразили глядачів дошкільнята з ДНЗ№3 «Ромашка», граційністю – «журавлики» з ДНЗ №1 «Зіронька». Додали жартівливого настрою учасники конкурсу з ДНЗ№4 «Пролісок» (пісня «Про сіамського котика»), Супоївського та Двірківщинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ(ясла-садок)»(таночки з парасольками), а бадьорого та веселого – «маленькі зірочки» з «Волошки»(флеш-моб «Просто клас!»)

На завершення, вихованці ДНЗ№4 «Пролісок» побажали миру та процвітання нашій рідній країні танцювальною композицією «Діти України».

Святковий настрій юним артистам доповнили дорослі, вручивши солодкі призи за активну участь у конкурсі!


« повернутися

Вхід для адміністратора